lördag 26 november 2011

DAG 2

TJABA! 
igår var det också en dag. Men vi kom hem så sent från simhallen och middagen så det blev ingen uppdatering. Tyvärr, men det ska gottgöras här och nu. 

Det började allafall men att klockan ringde 06.49 på rum 526. För att sen äta frukost 07.00. Efter det drog man vidare till badet och simmade in. På SM är det nästan igen som simmar in när insimet börjar (08.00) Så  I torsdags såg Lolzor (lollo) och baconkungen (eric) sin chans att vara bland dom förta i vattnet, 4a och 5a blev placeringen.. Lite smyg coolt sådär!

Men igår simmade alla simmare i vattnet, började med eric försök på 200fj. Där det blev en favorit i repris så att säga. Han låg 1a till finalen, alltså bana 4!! cooligt värre. Sen var det tjejerna som simmade 4x100 fritt. Camilla simmade under minuten 59.89. Sen några grenar efter simmade Lollo 800fritt. 
Vi håller oss på avstånd allafall..... haha
Sen blev det lunch. Pasta för alla, gott! Sen gick vi och sov någon timme innan det var dags att gå till badet för att se Eric simma 200fj. Och behöver jag säga hur det slutade? ALLA VET ATT DET SLUTADE UNDERBART! JIIIIPPPPPPPOOOOOOOOOOO. Vi vet alla att eric inte är den snabbaste på öppna om man jämför med andra. Men han håller alltid på vägen hem. Igår låg han 4 när det var 50 meter kvar, men ungefär en sekund upp till 3an. Vi väntade bara på att alla andra skulle dö och eric "baconkungen" smedlund skulle ta sig förbi. Och mycket riktigt. Sista vändningen ligger dom lika han och 3an. I den stunden visste man att Eric tar hem detta. Mycket riktigt gjorde hand det också!!!!!!!!!!! DET BLEV ETT FINT SKRIK FRÅN LÄKTAREN, (Som enligt starka källor hördes genom livtiming!) GRATTIS KLYFTON!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar