fredag 29 juni 2012

Dag 3

Hej mina vänner!

Dag tre är till ända och oj vilken dag det har varit. Vi börjar med simdelen:

Först ut var ingen mindre än Sara Sharp på 100 meter frisim. Med en enastående tid av 59.47 drämde hon till med ett nytt ALL-TIME-pers!! Inte illa av en gorilla.

Några heat efteråt var det dags för Eric på 400 medley. Med en inte fullt så bra tid (4:39.28) lyckades han knipa ett brons, vilket ger Umeå vår första medalj för detta mästerskap. Tiden var även 5e till final men den ströks för att vila en trött axel inför morgondagens bravader.

Efter en lång väntan blev det till slut dags för Lovisa och hennes 800 frisim. Där öppnade hon lika fort som på sitt individuella 400 och gick i mål på en tid av 9:54.10.

Sedan följde lunch och vila innan ett finalpass där vi möttes av prisutdelning för Eric och regn för resten. I och för sig fick Eric regn på sig också.

Förutom simning och simtittande har även detta hunnits med:


- Eric åt färska hallon för första gången (Fråga oss inte hur han lyckats med att inte ätit detta på 18 år, för vi vet inte svaret. Men nu är det gjort i alla fall.)

- Vi kände en faint odour av charkvaror på läktaren idag under finalpasset. 
- Vi har kastat bort 10 minuter genom att se nedanstående video två gånger. Den har i och för sig givit oss en hel del skratt, så helt bortkastat var det inte. 



- Vi vann mot Landskrona, Sundsvall och SkellefeStefan i striden om att vara först till hotellet. I stridens hetta kan vi dock ha kastat bort vår toppning på den löprusch som vinsten krävde. 

- Sara Sharp lyckades med konststycket att lura i Kelly att Instagram-appen finns till hennes Nokia 3510i. Det skall påpekas att denne telefon är 11 år gammal. 


Imorgon väntar 200 fjäril för Eric och ledig dag för resterande Umeåsimmare.

Men innan det väntar sängen, så godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar