lördag 30 juni 2012

Dag 4, alltså den fjärde dagen

Imorse fick vi den äran att stifta bekantskap med ett sällan skådat väsen, en mytomspunnen hägring, ja, man skulle till och med kunna kalla det ett mirakel få simmare förunnat... sovmorgon. Inte förrän klockan 8 på förmiddagen (hehe) befann vi oss i sittande ställning framför filtallrikar och smörgåstravar, utsövda och redo för dagen. Försökspasset skulle komma att bjuda på ett lopp stämplat Umeå, och det var Erics 200 fjäril. En tid av 2:07.55 gav honom en fjärdeplats på JSM, och likaså en fjärdeplats inför kvällens SM-final. Övriga kommentarer om loppet överlåts åt mannen i fokus himself, då minsta snedskrivning skulle kunna resultera i kastad cashewnöt, och det vågar inte undertecknad riskera såhär innan semestern!

Hur som haver, lunch intogs på tidigare etablerat sätt, och nog var det en tidigare etablerad maträtt vi fick också, nämligen favoriten diskret lasagne. När nu denna diskreta lasagne uppnått i princip legendarisk status på denna blogg måste vi naturligtvis visa hur den ser ut. Men snälla var försiktiga; bilden som följer är inte för de svaghjärtade att beskåda!


Eftermiddagspasset drog igång klockan 18, och det dröjde lite drygt en timme innan vi fick se Eric göra en nästan bokstavlig repris på förmiddagens bedrift. Det var visserligen varken samma bana eller placering som blev finalens facit, men med exakt samma tid skrällde han till med ett SM-brons! That's our boy! En betydligt mer nöjd Smedlund var det som kom knallandes efter loppet, i alla fall, och varenda kotte närvarande med minsta anknytning till Umeå drog en luck av sättnad, f'låt, en suck av lättnad!




Middagen bestod av... ja, vad var det nu? Diskret pastagratäng och korvstroganoff. Ni vet ju hur det gamla ordspråket lyder; ingen simtävling utan stroganoff. Inte sant? Men då 200 fjäril gick rätt sent på passet, blev det en något sen middag, och i sin tur en något sen bloggning, och nu måste vi sova! Imorgon väntar vår sista tävlingsdag här på SM/JSM i Norrköping, och det är dags att krama ur det alla sista nu. Eric går i vattnet först på 100 fjäril, Sara kort därefter på 50 frisim, och Lollo avrundar försökspasset med sitt 1500 frisim. Och för er, kära läsare, kan det dröja ett tag innan vi råkas igen på Livetiming.se, så håll korpgluggarna öppna och tummarna knutna! Tack för att ni hänger med!

1 kommentar:

  1. HHHAHAHAH så sjukt äckligt det där såg ut och så sinnes sjukt kul ni värkar ha det där nere!!

    En FET grattiskram till Eric för hans brons!

    SvaraRadera