söndag 25 november 2012

Ett SM i Helsingborg i punktform!

Under detta, till synes, beskedliga svenska mästerskap skedde en del roliga saker utanför själva simmandet. Här är några av dem listade:

  • Ronjas kärleksdrama med Simon Sjödin.
    Vem hade trott att Ronja, vår lilla Ronja Wikström, skulle falla som en fura för den charmige landslagsimmaren Simon Sjödin? Inte vi i alla fall, men ack så fel vi hade. Jag behöver inte ljuga när jag säger att det ska bli skönt att slippa Ronjas tjat om denne mystiska simmarbest som har stulit hennes hjärta. Tro dock icke att detta enbart var en fantasi i Ronjas huvud! Nej, för hon tog tillfället i akt att ha en liten konversation med Simon. Exakt vad den innehöll är svårt att veta, ack Ronja minns inte så mycket av denna stjärnsmäll. Vi vet dock att ord som "förlåt", "ingen fara" och en icke allt för obetydlig knuff var ingredienser i denna smakstarka gryta. 
  • Ronjas mörka sidor.
    Inte nog med den tårdrypande kärlekshistoria som vi bevittnade denna tävling, vi har också stött på Ronjas mörkare sidor. Denna till synes vänliga och varma människa har en del ondska gömd inom sig. Med citat som "Jag har sagt godnatt, din JÄVEL!!" när jag inte kunde hålla tyst en sen kväll, och "Skrota denna tävling!!" mitt under det sista finalpasset har Ronja chockat oss gång på gång under detta veckoslut i nordvästra Skåne.
  • Erics bilinbrottsförsök.
    Det finns minst ett pucko här H-borg. Det puckot är den man, alternativt kvinna, som bestämde att nyckeln till garaget skulle återlämnas till receptionen varenda gång man hämtade eller lämnade bilen. Hen har verkligen irriterat oss under tävlingsdagarnas gång, då det ständiga springandet med en garagenyckel verkligen gått oss på nerverna. Men i detta mörker uppstod ett ljus då Eric av misstag råkade rycka i fel bildörr efter att han hämtat denna förbarmade garagenyckel i receptionen. Lyckligtvis var denna bil tom men åskådarna (läs: Sara och Ronja) utnyttjade verkligen den skrattkavalkad som tillfället erbjöd. 
Denna lista kommer att fyllas på allt eftersom men det får ske senare för nu ska det ses på film.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar