torsdag 28 april 2011

Everglades

Igår var vi på Everglades. Vi fick åka en sån där fläktbåt, sjukt coolt. Det gick hur snabbt som helst! Vi var där lite fel tid på säsongen, men vi såg i alla fall två alligatorer. Där vi var fanns också en liten djurpark med små alligatorer, sköldpaddor och sånt. Det var ganska kul men riktigt varmt. Säkert 40 grader i solen! Efteråt åkte vi till ett shoppingcenter där vi alla gick lös. Vi ska inte shoppa något mer innan vi åker hem så allt man ville ha var man tvungen att köpa. Jag köpte tre par Converse till, så totalt sju stycken följer med hem i resväskan.

Idag var det en tung morgon att vakna till. När klockan ringer 04.55 smärtar det lite. Morgonpasset gick rätt segt och i eftermiddag ska det vara jobbigt igen. Nu har vi bara tre träningar kvar dock, så det gäller att utnyttja dom till fullo!

Förresten, en annan kul sak var att jag fick ett litet pris! Här i Järfälla har dom en utmärkelse varje läger, lägrets simmare, plus småpriser, t ex periodens simmare. Denna period blev det jag! Kulkul!





 Detta är en sorts vass som kallas Sawgrass. Den är så vass att man kan få skärsår och man tar i den!
 Det här är en annan sorts vass som indianerna använde som bandage!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar